İHA0 – İHA1 Eğitimlerimiz

 

 

SHGM ve BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ONAYLI
İHA0 – İHA1 İNSANSIZ HAVA ARACI TİCARİ PİLOT EĞİTİMİ/SERTİFİKA PROGRAMI 
 

 

İhtiyaçlarınız için doğru İHA - Drone eğitimi.

Size; Başkent Üniversitesi, SHGM lisanslı, akredite bir İnsansız Hava Aracı ( İHA ) eğitim merkezi olarak şunları sunuyoruz:
 
Başkent Üniversitesi Rektörü imzalı e-devlete yüklenmiş sertifika ve SHGM onaylı İHA Ticari Pilot Sertifikası, ders konularını içeren görsel eğitim ve fiziksel atölye, uygulama materyalleri, bilgi ve yaşanmış tecrübe paylaşımları, soru ve cevaplar ile gün içi molalar dahil olmak üzere hoş bir atmosferde teorik ve pratik eğitim. (Pratik eğitim hava koşullarına bağlıdır).
 
Eğitim Tipi: İHA0 – İHA1 İnsansız Hava Aracı Ticari Pilot Eğitimi. ( SHGM ONAYLI )
 
Eğitim Yeri: Başkent Üniversitesi – ANKARA
 
Eğitim İçeriği: Teorik Eğitim + Temel Uçuş Eğitimi:
 
Eğitime Kimler Katılabilir: İHA0 için 12 yaş ve üzeri, İHA1 için 15 yaş ve üzeri şartı bulunmaktadır.
 
Eğitimin Dayanağı: Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı (SHT – İHA) İnsansız Hava Aracı Sistemleri Talimatı’na göre TİCARİ uçuş gerçekleştirecek İHA0 ve İHA1 sınıfı pilotlar talimatnamede EK-3’de belirtilen eğitimleri almaları zorunlu hale getirilmiştir.
 
Kimler Eğitim Verebilir: (SHT – İHA) İnsansız Hava Aracı Sistemleri Talimatı’na göre İHA0 ve İHA1 eğitimleri: İHA sisteminin üreticisi, yetkili temsilcisi, ÜNİVERSİTELER, teknolojik araştırma geliştirme çalışması yapan merkezler veya SHGM tarafından yetkilendirilmiş uçuş eğitim organizasyonları tarafından verilmektedir.
 
Eğitimler Hakkında Detay Bilgi İçin: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Eğitim, Danışmanlık Ve Araştırma Merkezi ( BEDAM ) linkinden veya

Ogan Keskin  0542 411 79 55 nolu telefondan detay bilgiye ulaşabilirsiniz.